Відбувся другий модуль навчальної програми «Лідери здоров’я громад»

Програма покликана посилити спроможність громад у розробці та втіленні змін у галузі громадського здоров’я, спрямованих на збереження та зміцнення здоров’я українців.

У складі команди Косівської ТГ фахівці відділу рекреації НПП «Гуцульщина», під час другого модуля, знайомилися із сутністю поняття громадське здоров'я, вчилися досліджувати та змінювати поведінку людей через соціальний маркетинг, а також, занурювалися в ефективне управління проєктами.

Програма реалізовується консалтинговою агенцією One Health у співпраці з Центром розвитку громадського здоров’я Українського католицького університету та Бізнес-школою УКУ (LvBS) завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в межах проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт.

У навчанні беруть участь представники органів місцевого самоврядування, місцевої влади, соціальної сфери, освіти, медичних закладів, обласних департаментів охорони здоров’я, обласних центрів контролю та профілактики хвороб, громадських організацій пілотних областей та громад проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я». Серед них Вінницька, Житомирська, Чернігівська, Одеська, Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька, Київська області.

Новини

Фотоконкурс “Моя мальовнича Косівщина”

Косівщина чудова і неповторна…розкажіть про неї свою історію. До Всесвітнього дня туризму Національний природний парк “Гуцульщина” оголошує фотоконкурс “Моя мальовнича Косівщина” Для кого: учнівська молодь 5-9 класів Термін проведення: 9-26 вересня 2024 р. Тематика: фото, які на думку автора відображають мальовничі, привабливі куточки Косівщини, відтворюють унікальність природних багатств, презентують Гуцульщини (архітектура, традиції, обрядовість, тощо). Вимоги: […]

  • Рекреація та відпочинок

Співпраці із Косівською громадою

В рамках співпраці із Косівською громадою, працівниками відділу рекреації розпочато знакування туристичного маршруту до скельного комплексу «Терношорська Лада». Маршрут знаковано зеленою маркою на білому фоні. Наступний етап робіт: встановлення вказівників напрямку руху та інформаційного стенду.  

  • Рекреація та відпочинок

Робочий візит

У рамках робочого візиту до Косова, НПП «Гуцульщину» відвідав начальника відділу туризму Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Передерко. Зустріч відбулася у Науково-просвітницькому центрі Парку, який нині активно розвивається завдяки впровадженню різноманітних проектів, що фінансуються як державою, так і міжнародними донорами. Саме про проектну діяльність, як основу розвитку інфраструктури туризму в наш час, йшлося під час зустрічі. Також […]

  • Рекреація та відпочинок