Що і де поїсти

Гуцульська кухня

Гуцули вирізняються з-поміж інших українців особливими традиціями, побутом, діалектом та кухнею. Це робить ваш відпочинок у Карпатах особливим і самобутнім. Місцеві страви дуже ситні і добре відновлюють сили, особливо після активного відпочинку. Тож познайомитись з кулінарними шедеврами цього регіону ваш обов’язок.

 

Рекомендуємо спробувати:

  • Банош (зі шкварками, бринзою, грибами)
  • Гуцульський борщ
  • Грибна юшка
  • Гуцульські голубці
  • Книш
  • Книглі
  • Пироги на парі
  • Сирно-молочні продукти (бринза, вурда, будз)

 

Тут смачно:

https://bayka.in.ua/

https://sosnovuidvir.com.ua/ua/

http://staruykosiv.in.ua/

 

Більше інформації на:

https://www.karpaty.info/ua/uk/if/ks/sheshory/restaurants/