Проєкт організації території НПП «Гуцульщина» подано до Міндовкілля

Проєкт організації території є обовʼязковим документом для функціонування установи природно-заповідного фонду. Він описує поточну ситуацію, визначає стратегічні цілі для збереження пріоритетних природних цінностей на найближчі 10 років. У документі також визначено стратегічні завдання з розвитку установи у сфері моніторингу навколишнього середовища, охорони природи, рекреації та екоосвіти тощо. Цей документ описує чіткі та конкретні кроки для виконання стратегічних завдань і досягнення стратегічних цілей щодо природоохоронних цінностей.

Розроблений проєкт організації заінтересовані сторони детально обговорювали на виробничих нарадах. Було проведено по 5 таких зустрічей. Потім документи розглянули науково-технічні ради парків, надали свої коментарі та пропозиції. Після цього Франкфунське зоологічне товариство в Україні опрацювало матеріали та подали проєкти в міністерство, тепер чекаємо на зауваження та пропозиції.

Дякуємо, Frankfurt zoological society, за плідну співпрацю! 

Більш детально читайте на сайті FZS Ukraine  https://ukraine.fzs.org/proyekty-organizacziyi-terytoriyi-dlya-troh-naczionalnyh-pryrodnyh-parkiv-podano-do-mindovkillya/?fbclid=IwY2xjawFzBgZleHRuA2FlbQIxMQABHTtUbIMzS31SSZ9Ke9EgArVCFKL22lNCWl9b0N7gR87cD3gvzgmiLJGXHA_aem_kS9x0IJvR53TsZvmtOTPdw