Що і де поїсти
Гуцульська кухня
Гуцули вирізняються з-поміж інших українців особливими традиціями, побутом, діалектом та кухнею. Це робить ваш відпочинок у Карпатах особливим і самобутнім. Місцеві страви дуже ситні і добре відновлюють сили, особливо після активного відпочинку. Тож познайомитись з кулінарними шедеврами цього регіону ваш обов’язок.
Рекомендуємо спробувати:
- Банош (зі шкварками, бринзою, грибами)
- Гуцульський борщ
- Грибна юшка
- Гуцульські голубці
- Книш
- Книглі
- Пироги на парі
- Сирно-молочні продукти (бринза, вурда, будз)
Тут смачно:
https://sosnovuidvir.com.ua/ua/
Більше інформації на:
https://www.karpaty.info/ua/uk/if/ks/sheshory/restaurants/